Oslo Flaggfabrikk

Oslo Flaggfabrikk er en ledende leverandør innen eksponering og reklame. Flaggfabrikken ble stiftet i 1903 under navnet Sophie Larsens Flaggforretning, og fikk sitt nåværende navn i 1927. Selskapethar levert til store prosjekter som for eksempel Lillehammer-OL i 1994 og Ibsenåret, samt mindre arrangementer som Birken. Oslo Flaggfabrikk er dessuten en stor aktør innen butikkdisplay og tekstil, og leverer blant annet til G-sport og Coop. Hovedkontoret og lageret til Oslo Flaggfabrikk ligger i Moss, mens butikken ligger i Tordenskioldsgate i Oslo. Butikken fører flagg, vimpler og et stort utvalg av seiltøy fra flere kjente merkevarer.

Seiltøy og båtflagg i Oslo flaggfabrikk

Oslo Flaggfabrikk har butikk i Oslo sentrum med et omfattende utvalg innen blant annet vimpler, seiltøy og skiklær. Selskapet er spesialist på vanntett bekledning, og fører en lang rekke merkevarer innen seiltøy. Blant merkene man finner i butikken er anerkjente Helly Hansen, Musto, Sail Racing, Sebago og flaggfabrikkHenry Lloyd. Selskapet leverer dessuten båtflagg og vimpler til fritidsbåter. Flaggene er tilgjengelig i en lang rekke størrelser til båter på mellom 15 fot og opptil 40 fot. Båtstenger til de ulike flaggene er selvfølgelig også tilgjengelig.

Butikken til Oslo Flaggfabrikk ligger sentralt til i H. Heyerdalhs Gata 1 i hjertet av Oslo, og er et flott sted for seilentusiaster. Butikken er åpen mellom kl. 9 og 17 på hverdager, og mellom 10 og 16 på lørdager. Dersom man ikke har mulighet til å besøke butikken i Oslo eller heller foretrekker å handle på nettet, finnes det selvfølgelig en nettbutikk. I denne nettbutikken finner man alle varer oversiktlig inndelt i praktiske kategorier, og det er enkelt å velge både størrelse og antall av varene. Alle produkter kommer men en beskrivelse og der det er aktuelt finnes det også en praktisk størrelsesguide. Man kan enkelt legge produktene man ønsker i handlekurven og få varene hjemsendt. Det høres veldig greit? Prøv og bestill nå på en gang.